Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 700γρ. Φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κυβάκια
  • 6 Μανιτάρια πόρτο μπέλο χοντροκομμένα
  • Ελαιόλαδο 
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ρίγανη
  • 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
  • 1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
  • Χυμό από 1 λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε καλά το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου και το κοτόπουλο. Βάζουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Βάζουμε μισό ποτήρι νερό, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 30 λεπτά.
  • Λίγο πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά και αφού έχει μείνει με το λάδι του, ρίχνουμε τη μουστάρδα και το χυμό λεμονιού, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
  • Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι ή τηγανιτές πατάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: