ΥΛΙΚΑ
1 1/4 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
1/2 Κουταλάκι γλυκού σόδα μαγειρική
1 Πρέζα αλάτι
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 Φλιτζάνι του καφέ ζάχαρη καστανή
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη λευκή
1 Αβγό
1 Βανίλια
1 1/2 Φλιτζάνι καρύδα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 1/4 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
1/2 Κουταλάκι γλυκού σόδα μαγειρική
1 Πρέζα αλάτι
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 Φλιτζάνι του καφέ ζάχαρη καστανή
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη λευκή
1 Αβγό
1 Βανίλια
1 1/2 Φλιτζάνι καρύδα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε το αλεύρι, το σόδα, και το αλάτι σε ένα μπολ. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τις ζάχαρες πολύ καλά. Προσθέτουμε το αβγό και τη βανίλια. Ανακατεύουμε τα υλικά των δύο μπολ και προσθέτουμε τη καρύδα. Φτιάχνουμε μπαλίτσες τις τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: