Τρίτη 7 Μαΐου 2019

ΚΕΙΚ ΚΑΡΟΤΟΥ

ΥΛΙΚΑ
250γρ. Αλεύρι
2 Κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
2 Κουταλιές σούπας κανέλα
1 Πρέζα αλάτι
250γρ. Λάδι
250γρ. Ζάχαρη
3 Αβγά
300γρ. Καρότα τριμμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν, την κανέλα, το αλάτι. Χτυπάμε στο μίξερ το λάδι, τη ζάχαρη και τα αβγά. Ρίχνουμε σταδιακά το μείγμα με το αλεύρι και ανακατεύουμε με σπάτουλα. Προσθέτουμε τα καρότα. Στρώνουμε λαδόκολλα σε μία φόρμα για κέικ και ρίχνουμε το μείγμα. Ψήνουμε για 1 ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: