Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΠΑΣΤΑ ΦΛΟΡΑ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ

ΥΛΙΚΑ
100γρ. Ζάχαρη άχνη
200γρ. Βούτυρο κομμένο σε κομμάτια
1 Αβγό
300γρ. Αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν
Ξύσμα από 1 λεμόνι
200γρ. Μαρμελάδα φράουλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε όλα τα υλικά (εκτός της μαρμελάδας) στο κάδου του μίξερ. Ζυμώνουμε με το φτερό σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να έχουμε μία εύπλαστη ζύμη. Απλώνουμε τα 3/4 της ζύμης σε μία ταρτιέρα. Επάνω της απλώνουμε τη μαρμελάδα. Με την υπόλοιπα ζύμη πλάθουμε μπαστουνάκια και τα βάζουμε σταυρωτά επάνω στη μαρμελάδα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.
  • Όταν κρυώσει κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: