ΥΛΙΚΑ
100γρ. Ζάχαρη άχνη
200γρ. Βούτυρο κομμένο σε κομμάτια
1 Αβγό
300γρ. Αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν
Ξύσμα από 1 λεμόνι
200γρ. Μαρμελάδα φράουλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
100γρ. Ζάχαρη άχνη
200γρ. Βούτυρο κομμένο σε κομμάτια
1 Αβγό
300γρ. Αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν
Ξύσμα από 1 λεμόνι
200γρ. Μαρμελάδα φράουλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε όλα τα υλικά (εκτός της μαρμελάδας) στο κάδου του μίξερ. Ζυμώνουμε με το φτερό σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να έχουμε μία εύπλαστη ζύμη. Απλώνουμε τα 3/4 της ζύμης σε μία ταρτιέρα. Επάνω της απλώνουμε τη μαρμελάδα. Με την υπόλοιπα ζύμη πλάθουμε μπαστουνάκια και τα βάζουμε σταυρωτά επάνω στη μαρμελάδα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.
- Όταν κρυώσει κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: