ΥΛΙΚΑ
100γρ. Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
130γρ. Ζάχαρη καστανή
1 Αβγό
60ml. Γάλα φρέσκο
250γρ. Αλεύρι
1 Πρέζα κανέλα
1 βανίλια
5γρ. Σόδα μαγειρική
1 Μήλο ψιλοκομμένο
60γρ. Καρύδια τριμμένα στο multi
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
100γρ. Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
130γρ. Ζάχαρη καστανή
1 Αβγό
60ml. Γάλα φρέσκο
250γρ. Αλεύρι
1 Πρέζα κανέλα
1 βανίλια
5γρ. Σόδα μαγειρική
1 Μήλο ψιλοκομμένο
60γρ. Καρύδια τριμμένα στο multi
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη πολύ καλά. Προσθέτουμε το αβγό και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε το γάλα, και λίγο λίγο τα αλεύρι, την κανέλα, την βανίλια και τη σόδα. Αφού χτυπηθούν όλα τα υλικά για 1-2 λεπτά σταματάμε το μίξερ. Ρίχνουμε το μήλο, τα καρύδια και ανακατεύουμε με σπάτουλα.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 βαθμούς. Στρώνουμε λαδόκολλα σε λαμαρίνα. Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις στρώνουμε στη λαδόκολλα. Ψήνουμε για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: