ΥΛΙΚΑ
500γρ. Αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
Αλάτι
250γρ. Φέτα τριμμένη
Χυμό από 1 πορτοκάλι
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
Αλάτι
250γρ. Φέτα τριμμένη
Χυμό από 1 πορτοκάλι
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο χυλό. Λαδώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε μέσα το μείγμα.
- Ψήνουμε για 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: