Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

ΚΑΓΙΑΝΑΣ ΜΕ ΑΠΑΚΙ

ΥΛΙΚΑ
250γρ. Απάκι κομμένο σε κύβους
Ελαιόλαδο
250γρ. Χυμό ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
4 Αβγά
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το απάκι.
  • Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας και αφήνουμε για 2 λεπτά. Χτυπάμε τα αβγά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη πάπρικα. Μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά μέχρι να είναι έτοιμα τα αβγά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: