ΥΛΙΚΑ
3 Ποτήρια λάδι
2 Ποτήρια ζάχαρη
1 Ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
Κανέλα
Αλεύρι περίπου ένα κιλό ή όσο χρειαστεί για να έχουμε μία μαλακή ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
3 Ποτήρια λάδι
2 Ποτήρια ζάχαρη
1 Ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
Κανέλα
Αλεύρι περίπου ένα κιλό ή όσο χρειαστεί για να έχουμε μία μαλακή ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι. Όταν η ζύμη είναι έτοιμη πλάθουμε τα κουλουράκια.
- Τα βάζουμε στη λαμαρίνα του φούρνου που έχουμε καλύψει με λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: