ΥΛΙΚΑ
4 Μελιτζάνες
Χυμό από 1 λεμόνι
4 Κουταλιές σούπας ταχίνι
Λίγο σουσάμι
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
4 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Μελιτζάνες
Χυμό από 1 λεμόνι
4 Κουταλιές σούπας ταχίνι
Λίγο σουσάμι
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
4 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα ταψί απλώνουμε λαδόκολλα και βάζουμε τις μελιτζάνες. Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.
- Τις βάζουμε σε ένα σουρωτήρι και τις τρυπάμε για να φύγουν τα υγρά τους. Όταν κρυώσουν αφαιρούμε τη σάρκα τους.
- Τη βάζουμε σε ένα μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
- Βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες το λιγότερο πριν σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: