ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό συκώτι κομμένο σε μικρά κομμάτια
2 Πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε ροδέλες
1 Πορτοκαλί πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
2 Πράσινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
250ml. Χυμό ντομάτας
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Πρέζα κανέλα
Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό συκώτι κομμένο σε μικρά κομμάτια
2 Πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε ροδέλες
1 Πορτοκαλί πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
2 Πράσινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
250ml. Χυμό ντομάτας
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Πρέζα κανέλα
Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Βάζουμε και το συκώτι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα, προσθέτουμε τις πιπεριές, το πελτέ ντομάτας, ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί.
- Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 30 λεπτά.
- Συνοδεύουμε με πουρέ, ή ρύζι, ή ζυμαρικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: