ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο πλευρώτους ψιλοκομμένα
1 Πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 Φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
200γρ. Τριμμένο τυρί
Ελαιόλαδο
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
4-5 Κουταλιές σούπας γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Πακέτο σφολιάτα
1 Αβγό για άλειμμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο πλευρώτους ψιλοκομμένα
1 Πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 Φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
200γρ. Τριμμένο τυρί
Ελαιόλαδο
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
4-5 Κουταλιές σούπας γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Πακέτο σφολιάτα
1 Αβγό για άλειμμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια, της πιπεριές και το κρεμμύδι. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί, κατεβάζουμε από τη φωτιά και συμπληρώνουμε τα υπόλοιπα υλικά.
- Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος. Βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και απλώνουμε τη γέμιση. Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο διπλώνουμε τις άκρες που περισσεύουν και αλείφουμε με χτυπημένο αβγό. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: