ΥΛΙΚΑ
Καλαμαράκια
Αλεύρι
Καλαμποκάλευρο
Αλάτι
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καλαμαράκια
Αλεύρι
Καλαμποκάλευρο
Αλάτι
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τα καλαμαράκια σε χοντρές ροδέλες. Ανακατεύουμε ίση ποσότητα καλαμποκάλευρο και αλεύρι για όλες τις χρήσεις και αλευρώνουμε τα καλαμαράκια.
- Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
- Αλατίζουμε και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: