ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο λιγκουίνι
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 Κουταλιά πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Βασιλικό
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Ποτήρι λευκό κρασί
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο λιγκουίνι
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 Κουταλιά πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Βασιλικό
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Ποτήρι λευκό κρασί
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα λιγκουίνι σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
- Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου.
- Βάζουμε τον πελτέ ντομάτας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί, βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε τη σάλτσα για 20 λεπτά.
- Βάζουμε τα ζυμαρικά αφήνουμε για 2 λεπτά και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: