ΥΛΙΚΑ
5 Φέτες σνίτσελ πολύ λεπτές
2 Αβγά
10-12 Τριμμένες φρυγανιές
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
5 Φέτες σνίτσελ πολύ λεπτές
2 Αβγά
10-12 Τριμμένες φρυγανιές
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Στεγνώνουμε το κρέας σε απορροφητικό χαρτί.
- Σε ένα πιάτο ανακατεύουμε τη φρυγανιά, το αλάτι, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο.
- Σε ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε τα αβγά. Βουτάμε ένα ένα τα σνίτσελ στο αβγό και από τις δύο πλευρές και μετά τα περνάμε από τη φρυγανιά.
- Τα βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο.
- Στρώνουμε λαδόκολλα στη λαμαρίνα του φούρνου και τα ψήνουμε στο γκριλ στους 200 βαθμούς 10 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Εναλλακτικά μπορούμε να τα τηγανίσουμε σε καυτό λάδι στο οποίο τα αφήνουμε 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: