ΥΛΙΚΑ
12-14 Φέτες ψωμί για τοστ χωρίς κόρα
200γρ. Τριμμένα τυριά
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
Γάλα φρέσκο
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
10 Φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
5 Φρυγανιές τριμμένες
400ml. Κρέμα γάλακτος
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
12-14 Φέτες ψωμί για τοστ χωρίς κόρα
200γρ. Τριμμένα τυριά
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
Γάλα φρέσκο
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
10 Φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
5 Φρυγανιές τριμμένες
400ml. Κρέμα γάλακτος
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και πασπαλίζουμε με τη μισή φρυγανιά.
- Σε ένα βαθύ πιάτο βάζουμε το γάλα και βουτάμε το ψωμί από τη μία μεριά και απλώνουμε μία στρώση στο πυρέξ.
- Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το μπέικον και τα μανιτάρια. Πασπαλίζουμε με πιπέρι.
- Βάζουμε το μισό μείγμα επάνω από το ψωμί, το μισό τυρί και τη μισή κρέμα γάλακτος.
- Κάνουμε και πάλι την ίδια διαδικασία και τελειώνουμε πασπαλίζοντας με την υπόλοιπη φρυγανιά.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: