ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ζυμαρικά της αρεσκείας μας
1 Κονσέρβα τόσο σε νερό
50γρ. Ροδέλες ελιάς
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
2 Πιπεριές ψιλοκομμένες
1/2 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
Χυμό από 2 λεμόνια
1/2 Ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδας
Τριμμένο τυρί
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ζυμαρικά της αρεσκείας μας
1 Κονσέρβα τόσο σε νερό
50γρ. Ροδέλες ελιάς
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
2 Πιπεριές ψιλοκομμένες
1/2 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
Χυμό από 2 λεμόνια
1/2 Ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδας
Τριμμένο τυρί
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα σουρώνουμε. Τα βάζουμε σε μια σαλατιέρα και ρίχνουμε το τόνο, τις ντομάτες, τις πιπεριές και τις ροδέλες ελιάς. Πασπαλίζουμε με πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Σε ένα δοχείο ανακατεύουμε το χυμό των λεμονιών το ελαιόλαδο και τη μουστάρδα περιχύνουμε με τη σος τη σαλάτα μας πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: