ΥΛΙΚΑ
2 Πακέτα cream crackers 140γρ.
250ml Γάλα με χαμηλά λιπαρά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
1 Λίτρο γάλα με χαμηλά λιπαρά
1 Φακελάκι άνθος αραβοσίτου
80γρ. Ζάχαρη
1 Μικρή κονσέρβα ανανά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε το μισό λίτρο γάλα με τη ζάχαρη και το άλλο μισό λίτρο το ανακατεύουμε με το άνθος αραβοσίτου μέχρι να διαλυθεί.
Ανακατεύουμε και τα δύο μείγματα μαζί μέχρι να πήξει η κρέμα.
Βουτάμε τα κράκερς στο γάλα ένα ένα και τα στρώνουμε σ ένα σκεύος.
Απλώνουμε τη μισή κρέμα πάνω στα κράκερς και επαναλαμβάνουμε με μία στρώση ακόμη και από πάνω βάζουμε την κρέμα.
Γαρνίρουμε με σπασμένα κράκερς και τον ανανά που έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες πριν σερβίρουμε,
2 Πακέτα cream crackers 140γρ.
250ml Γάλα με χαμηλά λιπαρά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
1 Λίτρο γάλα με χαμηλά λιπαρά
1 Φακελάκι άνθος αραβοσίτου
80γρ. Ζάχαρη
1 Μικρή κονσέρβα ανανά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε το μισό λίτρο γάλα με τη ζάχαρη και το άλλο μισό λίτρο το ανακατεύουμε με το άνθος αραβοσίτου μέχρι να διαλυθεί.
Ανακατεύουμε και τα δύο μείγματα μαζί μέχρι να πήξει η κρέμα.
Βουτάμε τα κράκερς στο γάλα ένα ένα και τα στρώνουμε σ ένα σκεύος.
Απλώνουμε τη μισή κρέμα πάνω στα κράκερς και επαναλαμβάνουμε με μία στρώση ακόμη και από πάνω βάζουμε την κρέμα.
Γαρνίρουμε με σπασμένα κράκερς και τον ανανά που έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες πριν σερβίρουμε,
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: