Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΤΗΓΑΝΙΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
1 Ποτήρι κρασιού τσίπουρο
1 Ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πάπρικα
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
1 Ποτήρι κρασιού λευκό ξερό κρασί
Λίγη ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σοτάρουμε το κρέας στο ελαιόλαδο για 5 λεπτά περίπου μέχρι να πάρει χρώμα. 
  • Σβήνουμε με το τσίπουρο, πασπαλίζουμε με τη πάπρικα και αλατοπιπερώνουμε. Αραιώνουμε τη μουστάρδα σε λίγο νερό και περιχύνουμε το φαγητό. Μόλις πιει όλα τα υγρά και μείνει με το λάδι του προσθέτουμε το κρασί και τη ρίγανη και σιγοβράζουμε μέχρι να είναι έτοιμο το κρέας και μείνει μόνο το λάδι.
  • Σερβίρουμε το φαγητό μας ζεστό συνοδεύοντας με τηγανίτες πατάτες ή με ρύζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: