Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ
100γρ. Μανιτάρια σε φέτες
250γρ. Πιπεριές
2 Κρεμμύδια
4 Ντομάτες
7 Αβγά
200γρ. Τυρί
1/2 Ποτήρι κρασιού λάδι
Αλάτι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε το λάδι να κάψει,ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές και τα ρίχνουμε στο καυτό λάδι, προσθέτουμε και τα μανιτάρια, περνάμε τις ντομάτες από τον τρίφτη και τις προσθέτουμε και αυτές και ανακατεύουμε, ώσπου να τσιγαριστούν. 
  • Ρίχνουμε αλάτι και ένα ποτήρι νερό και αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά για μισή ώρα περίπου, ώσπου να δέσει και να μείνει με ελάχιστα υγρά. Προσθέτουμε τότε το τυρί σε κομμάτια, τα αβγά χτυπημένα, και πασπαλίζουμε με ρίγανη όταν είναι έτοιμη από τη μία μεριά τη γυρίζουμε και από την άλλη να πάρει χρώμα και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: