ΥΛΙΚΑ1 Κιλό μελιτζάνες
1 Φλιτζάνι τσαγιού λάδι
Χυμό από 1 λεμόνι
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τρυπάμε τις μελιτζάνες μ ένα πιρούνι και τις ψήνετε στο φούρνο. Τις καθαρίζουμε και τις πολτοποιούμε στο μπλέντερ με το λεμόνι και το αλάτι.
 - Προσθέτουμε το πολτό σκόρδου και λίγο λίγο το λάδι, ενώ συνεχίζουμε το χτύπημα και μέχρι να γίνει σαν πηχτή κρέμα.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: