Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΡΑΣΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
600γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα στη μέση
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγη ρίγανη
Ελαιόλαδο
1 Νεροπότηρο λευκό ξηρό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε στη μέση. Σ ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά. Σβήνουμε με το κρασί αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε για περίπου 20 λεπτά να μείνει το φαγητό με τη σάλτσα του. 
  • Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το μαϊντανό και σερβίρουμε συνοδεύοντας με λευκό πιλάφι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: