ΥΛΙΚΑ
4 Φιλέτα ξιφία
1/2 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Χυμό από 1 λεμόνι
Λίγο θυμάρι
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Φιλέτα ξιφία
1/2 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Χυμό από 1 λεμόνι
Λίγο θυμάρι
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τα φιλέτα, τα στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί και τα βάζουμε σ ένα ταψί. Τ αλείφουμε από τις δύο πλευρές με ελαιόλαδο, προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού, το θυμάρι και αλατοπιπερώνουμε. Τα ψήνουμε στο γκριλ για περίπου 8 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Τα σερβίρουμε σε μια πιατέλα και ετοιμάζουμε το λαδολέμονο. Χτυπάμε το ελαιόλαδο με το χυμό του λεμονιού, το κρεμμυδάκι και την ψιλοκομμένη πιπεριά. Περιχύνουμε τα φιλέτα του ψαριού πασπαλίζουμε με μαϊντανού και σερβίρουμε με συνοδεία πράσινης σαλάτας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: