ΥΛΙΚΑ
500γρ. Σπαγγέτι
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1/2 Φλιτζάνι κόκκινο κρασί
200γρ. Χυμό ντομάτας
Ρίγανη
1 Κουταλιά σούπας κέτσαπ
250γρ. Μοσχοχτάποδο σε κονσέρβα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Σπαγγέτι
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1/2 Φλιτζάνι κόκκινο κρασί
200γρ. Χυμό ντομάτας
Ρίγανη
1 Κουταλιά σούπας κέτσαπ
250γρ. Μοσχοχτάποδο σε κονσέρβα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα να ζεσταθεί και ρίχνουμε το κρεμμύδι και το πολτό του σκόρδου να σοταριστούν. Προσθέτουμε το πελτέ ντομάτας, σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ ρίχνουμε το χυμό ντομάτας. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 20 λεπτά μέχρι να δέσει.
- Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν σε κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό. Μόλις η σάλτσα είναι σχεδόν έτοιμη, προσθέτουμε τη κέτσαπ, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Στραγγίζουμε το μοσχοχτάποδο από τα υγρά του, το ρίχνουμε στη σάλτσα και το αφήνουμε να πάρει μία βράση. Στραγγίζουμε τα μακαρόνια και τα σερβίρουμε περιχύνοντας τα με τη σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: