ΥΛΙΚΑ
4 Πατάτες
1 Φλιτζάνι γκούντα τριμμένη
3 Φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 Κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα
2 Κουταλιές ψιλοκομμένο βασιλικό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Πατάτες
1 Φλιτζάνι γκούντα τριμμένη
3 Φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 Κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα
2 Κουταλιές ψιλοκομμένο βασιλικό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τρυπάμε τις πατάτες μ ένα πιρούνι. Τις τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε για περίπου μία ώρα σε δυνατό φούρνο. Τις βγάζουμε από το αλουμινόχαρτο και κάνουμε σε κάθε μία ένα βαθύ σταυρό και τις ανοίγουμε προσεκτικά. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και βάζουμε σε κάθε μία πατάτα από ίση ποσότητα και πιέζουμε τη γέμιση να μέσα στο άνοιγμα.
- Βάζουμε τις γεμισμένες πατάτες σε ένα ταψάκι και τις βάζουμε στο γκριλ στους 220 βαθμούς για 15 λεπτά. Σερβίρουμε τις πατάτες ζεστές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: