- 1 Κιλό γαρίδες
- Ξύσμα από 1 λάιμ
- Σκόρδο σε σκόνη
- Τζίντζερ
- Μπούκοβο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λίγο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε τις γαρίδες σε μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε και βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- Βάζουμε από 3-4 γαρίδες σε καλαμάκια και ψήνουμε στο σχαροτήγανο για 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: