Κυριακή 3 Απριλίου 2022

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΟΥ ΤΟΝΟΥ

 ΥΛΙΚΑ

  • 700γρ. Τόνο σε φέτες
  • 1 Ματσάκι φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 2 Πιπεριές κόκκινες κομμένες σε φέτες
  • 1/2 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1/2 Ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • Ελαιόλαδο
  • Ξύσμα από 1 λάιμ
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε το ψάρι, το σκουπίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια.
  • Ρίχνουμε τα αρωματικά στο μούλτι μαζί με αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο και χτυπάμε να γίνει μία πάστα. Βάζουμε τον τόνο σε μπολ μαζί και την πάστα και ανακατεύουμε.
  • Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  • Περνάμε τα κομμάτια του τόνου σε ξυλάκια για σουβλάκια εναλλάξ με κομμάτια πιπεριάς. Τα ψήνουμε σε καυτό σχαροτήγανο για 3 λεπτά από κάθε πλευρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: