ΥΛΙΚΑ
- 700γρ. Τόνο σε φέτες
- 1 Ματσάκι φρέσκα ψιλοκομμένα
- 2 Πιπεριές κόκκινες κομμένες σε φέτες
- 1/2 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1/2 Ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- Ελαιόλαδο
- Ξύσμα από 1 λάιμ
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το ψάρι, το σκουπίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια.
- Ρίχνουμε τα αρωματικά στο μούλτι μαζί με αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο και χτυπάμε να γίνει μία πάστα. Βάζουμε τον τόνο σε μπολ μαζί και την πάστα και ανακατεύουμε.
- Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- Περνάμε τα κομμάτια του τόνου σε ξυλάκια για σουβλάκια εναλλάξ με κομμάτια πιπεριάς. Τα ψήνουμε σε καυτό σχαροτήγανο για 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: