- 3 Πατάτες βρασμένες
- 3 Φέτες μπαγιάτικο ψωμί, μόνο τη ψίχα
- 3 Κουταλιές σούπας ταραμά λευκό
- 1 Μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Χυμό από 1 λεμόνι
- Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
- 2 Φλιτζάνια τσαγιού σπορέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μουσκεύουμε το ψωμί σε νερό. Το στύβουμε καλά και το βάζουμε στο μπλέντερ με το κρεμμύδι, τις πατάτες, τον ταραμά και τον άνηθο. Τα χτυπάμε καλά.
- Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και συνεχίζουμε το χτύπημα. Όσο χτυπιούνται τα υλικά στο μπλέντερ ρίχνουμε το λάδι με ροή κλωστής.
- Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα πριν σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: