- 500γρ. Φέτα τριμμένη
- 200γρ. Γιαούρτι
- Λίγο ελαιόλαδο
- Μπούκοβο
- Πάπρικα καυτερή
- Πιπέρι καγιέν
- Λίγο κονιάκ
- 1 1/2 Κουταλάκι γλυκού ξίδι
- Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και τα χτυπάμε καλά με το ραβδομπλέντερ να γίνουν αλοιφή, αν είναι πολύ σφιχτό το μείγμα ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο επιπλέον.
- Βάζουμε στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: