Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
  • 1 Κιλό γιαούρτι
  • 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Κανέλα
  • Γαρίφαλο
  • 250γρ. Κασέρι σε κύβους
  • Ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας να πάρει χρώμα. Βάζουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα, προσθέτουμε τα ντοματάκια, το αλάτι, το πιπέρι, την κανέλα και το γαρίφαλο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το κρέας να βράσει. Μεταφέρουμε το φαγητό σε γάστρα. Βάζουμε το γιαούρτι και το κασέρι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: