ΥΛΙΚΑ
- 3 Πατάτες κομμένες σε κυβάκια
- 1/2 Κιλό λευκά μανιτάρια κομμένα στα 4
- Λάδι για το τηγάνι
- 3 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
- 1 Σφηνάκι λευκό κρασί
- Χυμό από 1/2 λεμόνι
- Ρίγανη
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε τις πατάτες με τα μανιτάρια.
- Κρατάμε λίγο από το λάδι και το υπόλοιπο το αδειάζουμε, σβήνουμε με το κρασί. Αλατίζουμε. Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα ρίχνουμε επάνω από το φαγητό.
- Ανακατεύουμε και μετά από δύο λεπτά κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: