- 1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε κομμάτια
- 4 Πατάτες σε χοντρά κομμάτια
- 6 Καρότα σε ροδέλες
- 1 Πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 2 Ντομάτες χοντροκομμένες
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας με το πολτό σκόρδου. Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε ζεστό νερό όσο χρειάζεται για να σκεπάζει το κρέας και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά. Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε για μία ώρα ακόμη. Που και που ελέγχουμε μήπως χρειαστεί να συμπληρώσουμε νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: