- 4 Χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλο
- 4 Φέτες μπέικον
- 4 Φέτες χαλούμι
- 4 Ροδέλες ντομάτας
- Αλάτι
- 1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
- Πιπέρι
- Μπούκοβο
- Θυμάρι
- Ελαιόλαδο
- 500γρ. Λευκά μανιτάρια κομμένα σε φέτες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και στεγνώνουμε το κρέας, το αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το μπούκοβο και το θυμάρι.
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί.
- Αφαιρούμε με τσιμπίδα από το τηγάνι και τις τοποθετούμε σε πυρίμαχο σκεύος. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια, τα αλατίζουμε και τα πασπαλίζουμε με θυμάρι, τα ρίχνουμε στο σκεύος με το κρέας.
- Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 ώρα.
- Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο, βάζουμε επάνω σε κάθε κομμάτι κρέατος από μία φέτα μπέικον, χαλούμι και ντομάτα και ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες ή πατάτες φούρνου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: