- 2 Πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε χοντρές ροδέλες
- 500γρ. Χοιρινό κομμένο σε κυβάκια
- 1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
- Ελαιόλαδο
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- 1 Φλιτζάνι τσαγιού κόκκινο κρασί
- 200ml. Χυμό ντομάτας
- Κόκκινο πιπέρι
- Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κρέας με τη μουστάρδα. Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου. Ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να είναι έτοιμο το κρέας και να δέσει η σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: