Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΠΟΥΤΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1 Κομμάτι μπούτι χοιρινό χωρίς κόκκαλο περίπου 2 1/2 κιλά
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο
  • Δενδρολίβανο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Αλείφουμε το χοιρινό με το ελαιόλαδο το αλάτι, το πιπέρι και το δενδρολίβανο. Το βάζουμε με ένα ποτήρι νερό, κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε στους 180 για 3 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: