Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
  • 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
  • 3 Καρότα κομμένα σε ροδέλες
  • 1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
  • 1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μπαχάρι
  • Ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας, βάζουμε το κρεμμύδι, το πολτό σκόρδου και τα καρότα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά. 
  • Προσθέτουμε τον πελτέ, ανακατεύουμε και προσθέτουμε νερό όσο χρειάζεται για να καλύψει το κρέας. Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά, κλείνουμε τη κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 1 ώρα και 15 λεπτά. 
  • Που και που ελέγχουμε μήπως χρειαστεί να προσθέσουμε νερό.
  • Συνοδεύουμε με πουρέ πατάτας ή ρύζι ή πατάτες τηγανιτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: