ΥΛΙΚΑ
- 1 Κιλό κιμά
- 1 Κρεμμύδι τριμμένο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- 1 Φλιτζάνι τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
- 1 αβγό
- 200γρ. Φέτα τριμμένη
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Λίγο δυόσμο
- 2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- 1 Κουταλιά σούπας ξίδι
- 1 Σφηνάκι ούζο
- Αλεύρι για το πανάρισμα
- Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά.
- Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- Πλάθουμε τα κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: