- 300γρ. Κουβερτούρα
- 150γρ. Κουβερτούρα γάλακτος
- 200ml. Γάλα
- 60γρ. Σκόνη γάλακτος
- 1 Κουταλιά σούπας γλυκόζη
- 150γρ. Φουντούκια
- 50γρ. Αμύγδαλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Απλώνουμε τα φουντούκια και τα αμύγδαλα σε ταψί που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα και τα ψήνουμε για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς.
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τη γλυκόζη, το γάλα και τη σκόνη γάλακτος, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να ζεσταθούν. Θρυμματίζουμε στο πολυμίξερ τους ξηρούς καρπούς.
- Σε μεπν μαρί λιώνουμε τις δύο κουβερτούρες.
- Χτυπάμε τις λιωμένες κουβερτούρες με τους ξηρούς καρπούς. και προσθέτουμε το μείγμα γάλακτος σιγά σιγά συνεχίζοντας το χτύπημα.
- Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να έχουμε μία ομοιογενή κρέμα, την μοιράζουμε σε μπολάκια και τη βάζουμε στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: