Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 200γρ. Γιαούρτι
  • 300γρ. Γκούντα τριμμένη
  • 350γρ. Αλεύρι
  • 2 Αβγά
  • 50ml. Ελαιόλαδο
  • 1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
  • 1 Πρέζα αλάτι
  • 1 Κρόκο αβγού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αβγά με το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το μοσχοκάρυδο.
  • Προσθέτουμε το τυρί και το αλεύρι και ζυμώνουμε. 
  • Πλάθουμε τα τυροπιτάκια, τα αραδιάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα και τα αλείφουμε με τον κρόκο. 
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: