- 200γρ. Γιαούρτι
- 300γρ. Γκούντα τριμμένη
- 350γρ. Αλεύρι
- 2 Αβγά
- 50ml. Ελαιόλαδο
- 1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
- 1 Πρέζα αλάτι
- 1 Κρόκο αβγού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αβγά με το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το μοσχοκάρυδο.
- Προσθέτουμε το τυρί και το αλεύρι και ζυμώνουμε.
- Πλάθουμε τα τυροπιτάκια, τα αραδιάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα και τα αλείφουμε με τον κρόκο.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: