Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑΚΙΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 12 Φύλλα κρούστα
  • 24 Φέτες παστουρμά
  • 250γρ. Ρεκγάτο τριμμένο
  • 100γρ. Γραβιέρα τριμμένη
  • 2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
  • Λάδι για το τηγάνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Απλώνουμε τα φύλλα στο πάγκο εργασίας έχοντας μπροστά μας την μακρόστενη πλευρά. Αλείφουμε τα φύλλα με ελαιόλαδο και τα διπλώνουμε στη μέση. Βάζουμε σε κάθε φύλλο 1 φέτα παστουρμά λίγο από τα τυριά που έχουμε ανακατέψει και λίγη ντομάτα. Τυλίγουμε σε ρολό.
  • Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι να πάρουν χρώμα και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: