- 250γρ. Μανιτάρια σε φέτες
- 800γρ. Μοσχαρίσια φιλετάκια
- Λίγο αλεύρι
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- 1/2 Φλιτζάνι τσαγιού λευκό κρασί
- 1 Κουταλιά της σούπας κάππαρη
- Θυμάρι
- Χυμό από 1/2 λεμόνι
- 200ml. Κρέμα γάλακτος
- Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε τα φιλετάκια. Το σοτάρουμε σε ελαιόλαδο να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
- Στο ίδιο σκεύος συμπληρώνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου και τα μανιτάρια.
- Προσθέτουμε την κάππαρη, το θυμάρι και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε την κρέμα γάλακτος, τα φιλετάκια και το μαϊντανό. Μαγειρεύουμε μέχρι να είναι έτοιμο το κρέας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: