- 500γρ. Ταλιατέλες
- 1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
- Σκόρδο σε σκόνη
- 200γρ. Καπνιστή γαλοπούλα κομμένη σε κυβάκια
- 100γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες
- 200γρ. Χαλούμι τριμμένο
- 220ml. Κρέμα γάλακτος
- 100γρ. Τριμμένο κασέρι
- Αλάτι
- Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις ταλιατέλες και σε άφθονο αλατισμένο νερό και τις στραγγίζουμε.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τη γαλοπούλα και τα μανιτάρια. Αλατίζουμε και ρίχνουμε λίγο μπούκοβο.
- Σε ένα πυρίμαχο σκεύος ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τη γαλοπούλα με τα μανιτάρια και το χαλούμι και ανακατεύουμε καλά.
- Πασπαλίζουμε με το τριμμένο κασέρι και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.
- Σκεπάζουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 30 λεπτά, βγάζουμε το αλουμινόχαρτό και ψήνουμε για 20 λεπτά ακόμη.
- Περιμένουμε να κρυώσει λίγο πριν σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: