- Χοιρινό ένα κομμάτι περίπου 2 κιλά
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- 2 Κυδώνια
- 500ml. Λευκό κρασί
- 1 Φύλλο δάφνης
- 4-5 Κόκκους μπαχάρι
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Βάζουμε το κρέας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
- Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το κρασί, βάζουμε το φύλλο δάφνης, το μπαχάρι και τα κυδώνια κομμένα σε φέτες. Προσθέτουμε 2 ποτήρια νερό, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 1 1/2 ώρα.
Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΚΥΔΩΝΙΑ
ΥΛΙΚΑ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: