125γρ. Αλεύρι
60γρ. Ζάχαρη
1 Αβγό
50γρ. Κακάο
100γρ. Λιωμένη κουβερτούρα
50γρ. Βούτυρο λιωμένο
125ml. Γάλα
2 Κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 Βανίλια
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
180γρ. Ζάχαρη
50γρ. Κακάο
250ml.Βραστό νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βουτυρώνουμε ένα ταψί με διάμετρο 20 εκ.
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με τη ζάχαρη, το κακάο, το μπέικιν και τη βανίλια.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο, το γάλα, τη κουβερτούρα και το αβγό. Ενώνουμε τα δύο μείγματα, ανακατεύουμε καλά και το απλώνουμε στο ταψί.
- Ανακατεύουμε τα υλικά για το σιρόπι και το ρίχνουμε σιγά σιγά με κουτάλα στο γλυκό.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 200 βαθμούς για 35 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: