- 500γρ. Τορτελίνια με ότι γέμιση μας αρέσει
- 250γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα στα 4
- 1250γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
- 250ml. Κρέμα γάλακτος
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Πάπρικα καπνιστή
- Θυμάρι
- 1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
- 150γρ. Τριμμένη παρμεζάνα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
- Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το μπέικον με τα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με τη πάπρικα και το θυμάρι και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος σιγοβράζουμε για 2 λεπτά και ρίχνουμε την παρμεζάνα και τα ζυμαρικά.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: