Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΑΛΤΣΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ. Τορτελίνια με ότι γέμιση μας αρέσει
  • 250γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα στα 4
  • 1250γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
  • 250ml. Κρέμα γάλακτος
  • Αλάτι 
  • Πιπέρι
  • Πάπρικα καπνιστή 
  • Θυμάρι
  • 1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
  • 150γρ. Τριμμένη παρμεζάνα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
  • Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το μπέικον με τα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με τη πάπρικα και το θυμάρι και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος σιγοβράζουμε για 2 λεπτά και ρίχνουμε την παρμεζάνα και τα ζυμαρικά.
  • Ανακατεύουμε πολύ καλά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: