ΥΛΙΚΑ
- 500γρ. Ταλιατέλες
- 500γρ. Κιμά
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- Ρίγανη
- 1 Κουταλιά σούπας τσίλι σος
- 250ml. Χυμό ντομάτας
- 1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
- 250ml. Κρέμα γάλακτος
- 150γρ. Τριμμένο τυρί
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
- Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Βάζουμε τον κιμά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να αλλάξει χρώμα.
- Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, τη τσίλι σος, αλάτι και πιπέρι, τη ρίγανη, τη μουστάρδα και 1 ποτήρι νερό. Μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 20 λεπτά.
- Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά ακόμη. Βάζουμε τις ταλιατέλες και το τριμμένο τυρί. Ανακατεύουμε πολύ καλά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: