Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ

 ΥΛΙΚΑ

1 Κιλό φασολάκια

1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 Πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια


1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου

Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

5 Ντομάτες τριμμένες

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε τα φασολάκια. Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου. Βάζουμε τα φασολάκια και τις πατάτες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά.
  • Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά σκεπάζουμε τη κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 40-45 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: