Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΕΙΚ ΜΕ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΎΔΙΑ

 ΥΛΙΚΑ

380γρ. Αλεύρι

1 Βανίλια


1 Κουταλάκι γλυκού σόδα μαγειρική

2 Μήλα ψιλοκομμένα

5 Αβγά

380γρ. Ζάχαρη

250ml. Ελαιόλαδο

1 Κουταλάκι γλυκού κανέλα

100γρ. Καρυδόψιχα αλεσμένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε στο μίξερ τα αβγά, τη ζάχαρη και το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε και τη σόδα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη βανίλια και την κανέλα και τα ρίχνουμε στο μίξερ. Χτυπάμε καλά και ρίχνουμε τα μήλα και τα καρύδια. Ανακατεύουμε. Αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: