Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

 ΥΛΙΚΑ

750γρ. Φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους

1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο


Ελαιόλαδο

Χυμό από 1 λεμόνι

Βασιλικό

200γρ. Γιαούρτι

Αλάτι

Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, σοτάρουμε το κοτόπουλο, συμπληρώνουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, το βασιλικό, αλάτι, πιπέρι και μισό ποτήρι νερό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 30-40 λεπτά. Όταν κατεβάσουμε από τη φωτιά ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά. 
  • Συνοδεύουμε με ζυμαρικά ή ρύζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: