Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΟΡΜΟΣ ΠΡΑΛΙΝΑΣ

 ΥΛΙΚΑ

100γρ. Μπισκότα πτι μπερ

2 Κουταλιές σούπας κονιάκ


50γρ. Φουντούκια ψημένα και χοντροκομμένα

250γρ. Σοκολάτα

50γρ. Βούτυρο λιωμένο

1 Πρέζα αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια, μέσα σε μπολ.
  • Προσθέτουμε τα φουντούκια, το κονιάκ και ανακατεύουμε.
  • Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί.
  • Τη προσθέτουμε στο μπολ μαζί με το αλάτι.
  • Ανακατεύουμε και αφήνουμε λίγη ώρα να κρυώσει.
  • Δημιουργούμε ένα κορμό με το μείγμα.
  • Το τυλίγουμε σε λαδόκολλα και το διατηρούμε στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: