Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

 ΥΛΙΚΑ

1 Κονσέρβα τόνο σε νερό

150γρ. Μανιτάρια σε φέτες

Αλάτι

Πιπέρι

2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα

1 Κουταλιά σούπας λευκό ξίδι


1 Ντομάτα ψιλοκομμένη

Λίγο βούτυρο

1/2 Αγγούρι ψιλοκομμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τον τόνο και τα μανιτάρια. Ρίχνουμε το ξίδι και τη μουστάρδα, αλατοπιπερώνουμε  και ανακατεύουμε. Όταν μείνει χωρίς καθόλου υγρά κατεβάζουμε από τη φωτιά.
  • Σε βαθύ πιάτο ή σαλατιέρα βάζουμε το αγγούρι και τη ντομάτα, αλατίζουμε, ρίχνουμε το μείγμα τόνου-μανιταριών, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
  • Εάν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε την σαλάτα στο ψυγείο για δύο ώρες πριν τη σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: